Nyt website sammen med Bloms Blog

Posted by on feb 14, 2013 in Bloms Band, Cash i Kirken, Martin Blom, Martin Blom & Band

blom_ii_140_Mit nye website martinblom.dk bliver hjemstedet for musikken. Det vil sige al information om de bands, jeg spiller med, solo, koncertforedrag, hvad der sker live, med indspilninger, udgivelser og så videre.

Siden her kører i fint parløb med min journalistiske Bloms Blog. Det min personlige blog og mit website med nyheder, links til artikler, alt om mine journalistiske aktiviteter, mine bøger, foredrag, min ugentlige kommentar – og et righoldigt arkiv af tidligere udgivet journalistik fra min hånd. Samt mere info om mig, hvem jeg er, hvad jeg arbejder med og så videre. GÅ TIL BLOMS BLOG.

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>