Martin Blom

buderup_still_1

Sangene er kommet igen. De har i virkeligheden nok været der hele tiden og blot ventet på at blive hentet frem. Tid, timing og tilskyndelser er nu gået op i en højere enhed. Jeg har som guitarist og sangskriver fået gevaldigt meget gang i sagerne de senere år, og ikke mindst slideguitaren er blevet min meget gode ven ( eller venner, for der er flere af dem…) :-)

Sange fra ødekirken
Mine danske sange er kommet frem i højttaleren, og jeg arbejder stedse på flere af slagsen. I august 2015 indspillede jeg en stribe sange i  Buderup Ødekirke ved Støvring – i nærheden af Rebild. Efterfølgende var jeg i studiet hos Kaspar Vorbeck og indspillede en flere sange. i 2o16 udgav jeg albummet “Sange fra ødekirken”.

Udgivelse i 2014
Jeg udgav albummet ”Crossing The Water” i 2014. En plade med egne engelske sange med inspiration fra americana, blues,country og rootsrock.Sange som for eksempel ”I Chose The Sword”, om soldatens skæbnesvangre valg i en verden, hvor krigsretorik og fjendebilleder er blevet en slags normaltilstand. ”Man of Peace”, en sang om hævn, overlevelse og tilgivelsens lavstatus. Og ”Painters Poets & Past”, om smerten ved det uigenkaldelige farvel. Se mere om “Crossing The Water her.

2017: Se mere om Martin Blom Trio!