Trouble Cats

Trouble Cats på Fatter Eskil(Foto: Helle Arensbak)

Trouble Cats med livealbum og jubilæum

Blues & rootsrock-bandet Trouble Cats har 30 års jubilæum i 2017. Det vil de fire hankatte fejre godt og grundigt og drøner ud på landets scener med både nye og gamle sange.

Trouble Cats beviser, at katte har mange liv. Bandet har overlevet i tre årtier og er i dag i absolut topform. Kemien og bandånden er til stede på samme måde, som da Trouble Cats spillede de første job for 30 år siden. Nu blot tilført endnu mere erfaring, kvalitet og power.

Trouble Cats turnerer løs i 2017 og begyndte året med en turne og cd-udgivelse. I januar 2017 udgav bandet albummet “Live in Aarhus 2017″ – en råt for usødet liveudgivelse indspillet på en svedig aften på Fatter Eskil i Aarhus. SE MERE

Kreativiteten er ikke blegnet. Tværtimod. Med en ny konstellation har Trouble Cats energi og drive som aldrig før, og bandet arbejder tæt sammen om nye sange. Trouble Cats er efter 30 år på banen stadig det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock’n’roll.

LÆS HISTORIEN OM TROUBLE CATS HER!

Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. Bandet fik hurtigt travlt og spillede de næste mange år 80-100 årlige koncerter i både ind- og udland og udgav flere album. I 90’erne og 00’erne optrådte Trouble Cats i forskellige udgaver. I 2013 blev den oprindelige kvartet gendannet, og siden da er det gået over stok og sten. Live blandt andet på Fatter Eskil, V58, Aarhus International Jazzfestival, Mojo, Dexter, Det Bruunske Pakhus, Slagelse Musikhus, Walthers Musikcafé, Tante Olga, Aarhus Festuge, Hagge’s Pub, B’ Sharp, Crossroads… og mange andre steder.

Trouble Cats består af:
Henrik Hansen, mundharpe, vokal
Martin Blom, guitar, vokal
Morten Brauner, bas, kor
Henrik Thorsen, trommer

Trouble Cats på Facebook

Trouble Cats på YouTube