Sidetrackers

Nyt band med gamle kendinge ser dagens lys. Sidetrackers boltrer sig i blues, roots og ballader og råswinger sig ud på landevejen i 2019.

pressefoto_2_P1790401_beskåret_small

Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah wah pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.

SE VIDEO MED RÅMIX FRA JØNSSON STUDIET!

Martin Jønsson, orgel og piano, Martin Blom, guitar og vokal, og Svend Eeg, trommer, kender hinanden vældig godt og har tidligere spillet sammen i forskellige sammenhænge. Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, southern rock, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, lyriske lækkerier, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.

På Sidetrackers’ repertoire er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom – eksempelvis “Night Wind”, “Time Likes To Slip Away” og “Who’s Behind The Wheel”. Samt udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre “Rollin’ and Tumblin’”, “Nobody’s Fault But Mine” og “You Don’t Love Me”. Også Dylans “Gotta Serve Somebody” dukker op på sætlisten.

De tre musikere tog fat på det nye samarbejde i december 2018. I foråret 2019 udgiver de et album, og så er de ellers på vej ud for at spille i det ganske land.

Sidetrackers er:

Martin Jønsson har spillet med blandt andre Johnny Madsen, Ivan Pedersen, Anders Blichfeldt, Peter Belli og Rock Nalle og har tidligere stået i spidsen for Martin Jønsson Organ Combo (sammen med blandt andre Mike Andersen). Han har tidligere arbejdet sammen med Martin Blom med projektet Bloms Band for ti år siden samt Martin Bloms soloudgivelse ”Crossing The Water” (2014), hvor Martin Jønsson medvirker og er tekniker/producer. Aktiv i en lang række bands og indehaver af Jønsson Studiet.

Martin Blom er guitarist og sanger i det 30 år gamle og stadig meget levende blues & rootsrockband Trouble Cats, aktiv med Martin Blom Trio, der udgav EP i 2018, har udgivet flere soloalbum (“Crossing The Water, 2014” og “Sange fra ødekirken, 2016), spiller duo med mundharpespiller Henrik Hansen og er guitarist i koncertfortællingerne “Cash i kirken” og “Cohen i kirken”.

Svend Eeg, trommer, spiller i blandt andre UNDERTOWdk og instrumentalbandet Tabasco Beat. Han og Martin Blom har tidligere spillet sammen i trioen Dont’ Mess i 90’erne (sammen med bassist Niels Nello Mogensen) og Trapez i 80’erne. Svend Eeg spillede også med Bachelor Boys og Mell & Shaky Legs.