Blom, Brauner, Daugaard & Stenholm erstatter i Aarhus Jazz Festival

Posted by on jul 9, 2021 in Martin Blom, Trouble Cats

Blom, Brauner, Daugaard & Stenholm erstatter i Aarhus Jazz Festival

På grund af sygdom må Trouble Cats desværre aflyse koncerten 16. juli på Atlas i forbindelse med Aarhus Jazz Festival. Men publikum bliver bestemt ikke snydt. Erstatningen er klar, og det bliver med en konstellation af musikere, der alle bevæger sig i blues, roots, jazz og rock, og som denne aften vil træde sammen i jazzfestivalens tegn. Halvdelen af Trouble Cats vil være på scenen nemlig i skikkelser af Martin Blom, guitar og vokal, og Morten Brauner, bas. På trommer er det Claus Daugaard, som spiller sammen med Morten Brauner i Shades of Blue og desuden spiller med Ole Frimer Band. På orgel er det Rasmus Stenholm, kendt fra mange sammenhænge, udgivelser i eget navn samt ikke mindst fra Grarup All Stars.

Blom, Brauner, Daugaard & Stenholm
Atlas, Aarhus Jazz Festival
Fredag 16. juli 2021 kl. 20
Entré: 140 kr.