Et ændret Trouble Cats i Randers

Posted by on aug 5, 2021 in Martin Blom, Trouble Cats

Et ændret Trouble Cats i Randers

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.2″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” background_color=”#b2b2b2″ sticky_enabled=”0″][et_pb_row _builder_version=”4.11.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” use_custom_gutter=”on” width=”84%” min_height=”932px” height=”893px” border_radii=”on|2px|2px|2px|2px” sticky_enabled=”0″ custom_margin=”3px|3px|4px|3px|false|false”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.11.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” custom_margin=”3px|6px|3px|6px|false|false” sticky_enabled=”0″]

Som mange nok ved, har mundharpespiller Henrik Hansen været så uheldig at brække benet, og han er sygemeldt de næste cirka tre måneder. Derfor træder Trouble Cats på scenen i Randers lørdag 21. august kl. 19 med en gæstemusiker. Og hvilken gæstemusiker: Rasmus Stenholm på orgel. Så send gode tanker til Henrik Hansen, og glæd jer til en aften i selskab med Trouble Cats med en af landets bedste orgelspillere!

Trouble Cats med Rasmus Stenholm: Teltet foran Tante Olga, lørdag 21. august 2021 kl. 19.

Se mere på troublecats.dk

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]