Martin Blom & Henrik Hansen

Det er et par ”old cats”, der står på scenen. Mundharpespilleren Henrik Hansen og guitaristen Martin Blom udgør halvdelen af bluesbandet Trouble Cats og har spillet sammen i mange årtier. Som duo leverer de songs, roots, blues og ballader, når slideguitaren møder harpen i duel.

Blues & Songs

Henrik Hansen og Martin Blom Hansen spiller sammen i det genopstandne bluesband Trouble Cats, der her i 2014 er tilbage på scenerne i den oprindelige kvartet. Samtidig drager de to ud i landet som duo. Vær forberedt på en varm omgang roots & blues, når de to veteraner giver den gas. I kan forvente: Mundharpe i fineste form, akustisk guitarklang, sprælsk slideguitar, fortættede bluesfortællinger, helt nye sange i roots- og americanagenren, løgnehistorier og absolut levende musik.

 

Henrik Hansen:

Mundharpe, sang. Roskildedreng med udlængsel og stærk fornemmelse for the art of the blues. Befandt sig i Aarhus i 80erne på det navnkundige musikværtshus Fatter Eskil med sine mundharper. Tog turen med det store bluesboom sammen med de øvrige medlemmer af Trouble Cats, som med flere pladeudgivelser og en syndig stort turnéaktivitet blev et landets populære bluesbands i 80erne og 90erne. Spillede sideløbende med guitaristen Kent Thomsen, og det samarbejde er også i fuldt flor i dag. Har desuden spillet med roots-bluesbandet Mojo Hands.

Martin Blom:

Guitar, sang. Voksede op på Fyn, spillede beat i Svendborg i 70erne, drog til Aarhus, viklede sig ind i poprocksammenhænge og hurtigt ud igen for at hellige sig bluesguitaren og sangskrivningen. Dannede sammen med Henrik Hansen, bassisten Morten Brauner og trommeslageren John Simoni Trouble Cats og skrev hovedparten af materialet. Var med til at starte cajunbandet The Bayous, dannede sideløbende trioen Dont Mess (med bassisten Niels Nello Mogensen og trommeslageren Svend Eeg). Uddannet journalist, har udgivet flere bøger. Har udgivet soloalbummet ”Crossing The Water” med egne sange i 2014 og “Sange fra ødekirken” i 2016.